fbpx

developing your ideas

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία adviser ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2012 και από τότε δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και πληροφορικής, έχοντας ως βάση της τη γνώση, την εφευρετικότητα και τη νεανική διάθεση των στελεχών της, προτείνοντας ιδέες και προσφέροντας λύσεις για τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών της. Τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουμε ανταποκρίνονται με επιτυχία στην ανταγωνιστικότητα της αγοράς.

ΣΤΟΧΟΙ

Κάθε πελάτης είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και η συμφωνία προκύπτει μέσα από την προσωπική μελέτη των αναγκών του, προκειμένου η προτεινόμενη λύση να οδηγήσει στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων. Η εμπειρία αποκτάται με τον χρόνο και την τριβή με το αντικείμενο και μας κάνει καλύτερους επαγγελματίες και επιστήμονες. Η επαφή μας με τους πελάτες είναι το πιο σημαντικό μάθημα για εμάς και για κάθε επαγγελματία.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Εμπιστευθείτε μας για την ανάπτυξη και κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Search Engine Optimization

Το Search Engine Optimization περιλαμβάνει όλες τις πρακτικές που θα βοηθήσουν ένα site να αυξήσει την επισκεψιμότητά του.

Ιστοφιλοξενία

Μέσα από την εμπειρία μας θα σας συστήσουμε το κατάλληλο πακέτο ιστοφιλοξενίας που σας ταιριάζει.

Εφαρμογές Κινητών

H χρήση των κινητών έχει αλλάξει το διαδίκτυο. Ελάτε να σας καθοδηγήσουμε στον κόσμο των mobile apps.

Google Adwords

Tο Google AdWords επιτρέπει τη δημιουργία διαφημίσεων, τις οποίες ρυθμίζουμε να εμφανίζονται για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά.

Υποστήριξη

Επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα πακέτα υποστήριξης, για να αναλάβουμε την υπάρχουσα ιστοσελίδα σας.

Ανάπτυξη λογισμικού

Λύσεις σε επιχειρηματικές ανάγκες, αναπτύσσοντας λογισμικό σχεδιασμένο πάνω στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Social Media

Δημιουργούμε επαγγελματικές διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook μετά από έρευνα αγοράς και ανάλυση της επιχείρησής σας.

Βελτιστοποίηση

Οι χρήστες της σελίδας σας θέλουν ταχύτητα. Αν η ιστοσελίδα σας αργεί, θα επιστρέψουν πάλι στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

H επιχείρησή μας αποτελλεί μέρος μια ομάδας επιχειρήσεων και freelancer. Γνωρίστε μας!

ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Web and mobile developer

Web και mobile developer. Το πεδίο του είναι η ανάπτυξη  εφαρμογών με μοντέρνες και σύγχρονες τεχνικές και η ενσωμάτωσή τους σε επιχειρηματικά μοντέλα.

ΔΟΥΓΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

SAP and Database management

Εξειδικευμένος στην κατασκευή και διαχείριση SAP και μεγάλων βάσεων δεδομένων. Εργάζεται στην Γερμανία με εμπειρία 30 χρόνων σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.

ΔΟΥΓΑΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Java Developer
Γεννήθηκε στο Βερολίνο και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Σπουδάζει WING στο Friedrich-Alexander-Universität του Erlangen, με εμβάθυνση στην ηλεκτρολογία.

ΚΑΜΑΡΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Management Consultant

Εξειδικευμένος σύμβουλος σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων. Εξειδικευμένος σε πολυεθνικά project σε χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Ελλάδα κ.α.

INDRA HARIJONO

Platform senior architect

Εξειδικευμένος στην αρχιτεκτονική συστημάτων, στην ανάπτυξη cloud based και cloud native εφαρμογών. Ζει και εργάζεται στην Silicon Valley.

ΙΣΠΟΓΛΟΥ ΣΕΒΗ

Μαθηματικός

Απόφοιτος μαθηματικών επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εξειδίκευση στην ανάλυση αλγορίθμων και στη δημιουργία μαθηματικών μοντέλων.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this