fbpx

Κατασκευή e-shop

Ελάτε να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας μέσα από το διαδίκτυο

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Όλο και περισσότεροι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα. Αυτό έχει μετατρέψει το ηλεκτρονικό εμπόριο σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό χώρο. Με σχεδόν 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε.

ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θέλει σωστή οργάνωση από το πρώτο βήμα. Σας καθοδηγούμε στην δημιουργία κατηγοριών, στην φωτογράφιση των προϊόντων, στην τιμολογιακή πολιτική και στην στόχευση της καταλληλης αγοράς. Σας προτείνουμε εξατομικευμένες λυσείς για τις ειδικές ανάγκες τις κάθε επιχείρησης.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τα προβλήματα της παραδοσιακής πώλησης προϊόντων, απασχολούν και την ηλεκτρονική πώληση. Δημιουργούμε τους σωστούς συσχετισμούς μεταφορικών βάση της συμφωνίας σας με την μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεστε και σας βοηθάμε στην επιλογή των πιο διαδεδμομένων τρόπων ηλεκτρονική πληρωμής.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Μελετάμε τους ανταγωνιστές του κλάδου σας με τα κατάλληλα εργαλεία ανάλυσης. Βλέπουμε σε ποιά keywords στοχεύουν, πώς οδηγούν επισκεψιμότητα στο site τους, τι παρουσία έχουν στα social media, στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και γενικότερα την διαδικτυακή τους εικόνα. Ορίζουμε το budget και το κοινό σας

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Οργανώνουμε μαζί κάθε βήμα από το κατάστημα σου μέχρι την ηλεκτρονική πώληση

Επιλογή Domain

Βελτιστοποίηση

Μαζική εισαγωγή

Επισκεψιμότητα

Επιλογή CMS

Ιστοφιλοξενία

Τρόποι πληρωμής

Αναζήτηση

Γραφιστικός σχεδιασμός

Δημιουργία e-mail

CSV και XML

Πολυγλωσσία

Responsive design

SEO

Skroutz & Best Price

Εκπαίδευση

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

BHMA 1 – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ

Επισκεφτείτε μας σε έναν από τους χώρους μας ώστε να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε την ιδέα σας με την παρέα ενός απολαυστικού καφέ, και να κάνουμε μια ανάλυση των αναγκών σας αλλά και των οικονομικών δυνατοτήτων σας.

BHMA 4 – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Αφού παραδοθεί όλο το υλικό στην συνέχεια προχωράμε στην κατασκεύη της ιστοσελίδας. Παρακολουθείτε όλα τα στάδια της δημιουργίας, ώστε το αισθητικό κομμάτι να συνάδει με την εικόνα που έχετε για την διαδικτυακή σας παρουσία.

BHMA 2 – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ

Αφου γνωρίσουμε εσάς και την εταιρεία σας, στην συνέχεια σας παρουσιάζουμε το πρώτο πλάνο για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και σας καθοδηγούμε στην συλλογή του απαραίτητου υλικού που θα χρειαστούμε στην συνέχεια.

BHMA 5 – ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δημιουργούμε τους σωστούς συσχετισμούς μεταφορικών βάση της συμφωνίας σας με την μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεστε και σας βοηθάμε στην επιλογή των πιο διαδεδμομένων τρόπων ηλεκτρονική πληρωμής.

BHMA 3 – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σας κοθοδηγούμε στην δημιουργία κατηγοριών, στην φωτογράφιση των προϊόντων, στην τιμολογιακή πολιτική και στην στόχευση της καταλληλης αγοράς. Σας προτείνουμε εξατομικευμένες λυσείς για τις ειδικές ανάγκες τις κάθε επιχείρησης.

BHMA 6 – ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Στόχος είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας και της αναγνωρισιμότητας της επιχειρησης σας, με τελικό στόχο την αύξηση των πωλήσεων. Τα κανάλια προώθησης είναι οι μηχανές αναζήτησης, τα social media και οι ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

 

Το κόστος πάντα εξαρτάται από συγκεκριμένες ανάγκες του εκάστοτε project. Κάθε επιχείρηση έχει προσαρμοσμένες απαιτήσεις για μια νέα ιστοσελίδα. O κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης έχει προσαρμοσμένες προτιμήσεις. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αγορά και συχνά απαιτεί σημαντική επένδυση σε χρόνο, ενέργεια και χρήμα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Στην δημιουργία της Standard έκδοσης ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) για πώληση των προϊόντων μέσω διαδικτύου, περιλαμβάνεται η δημιουργία 100 διαφορετικών ειδών ( προϊόντων). Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής θα είναι αντικαταβολή, PayPal, offline τραπεζικοί λογαριασμοί και πληρωμή μέσω e-pos σε τράπεζα της αρεσκείας σας. (Ο λογαριασμός PayPal δημιουργείται σε συνεργασία με τον πελάτη, καθοδηγώντας τον σε κάθε βήμα. Οι συμφωνίες και συμβάσεις με τις μεταφορικές εταιρείες και τις τράπεζες αφορούν καθαρά τον πελάτη και δεν συμμετέχουμε στην διαμόρφωση των όρων τους).

Επίσης έχετε την δυνατότητα με ένα αρχείο xml ή csv του προμηθευτή σας, αφού εξετάσουμε την ορθότητά του, να ολοκληρώσουμε την εισαγωγή των προϊόντων στο eshop σας. Πολλοί προμηθευτές παρέχουν link url για το xml τους το οποίο ανανεώνει αυτόματα το απόθεμα της αποθήκης του. Με χρονοπρογραμματισμένες διεργασίες cron jobs ενημερώνουμε αυτόματα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ώστε τα εξαντλημένα προϊόντα να μην εμφανίζονται στο κατάστημα σας και να μην χρεάζεται να ακυρώνετε παραγγελίες.

Στην περίπτωση που μετά την παράδοση του e-shop υπάρξει ανάγκη για επιπλέον αλλαγές σε σχέση με την δομή του ή κριθεί απαραίτητη η προβολή επιπλέον προϊόντων και υπηρεσιών, θα ακολουθήσει εκτίμηση κόστους και υποβολή προσφοράς.

 

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ενδιαφέρεστε για κατασκευή e-shop;
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this