fbpx

Newsletter Marketing

Οργάνωση και αποστολή μαζικών e-mail

ΓΙΑΤΙ NEWSLETTER;

Το newsletter αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μίας επιχείρησης. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ενημερωτικό δελτίο σε ηλεκτρονική μορφή που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους ενδιαφερόμενους παραλήπτες. Το δελτίο αυτό αποστέλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και περιλαμβάνει ειδήσεις, ανακοινώσεις και υπενθυμίσεις.

NEWSLETTER MARKETING

Καταφέρατε επιτέλους να συγκεντρώσετε αρκετές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πελατών και συνεργατών της επιχείρησής σας. Το μόνο που χρειάζεστε πλέον είναι σωστό μάρκετινγκ. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να το επιλέξετε.

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι χρήστες του διαδικτύου προτιμούν να λαμβάνουν τις πληροφορίες στο mailbox τους, παρά να τις αναζητούν στο διαδίκτυο. Ακόμα και αν δεν τους ενδιαφέρει άμεσα το θέμα ενός newsletter, συνήθως προτιμούν να το λαμβάνουν και να το διαβάζουν προτού το διαγράψουν.

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την αποστολή του newsletter της επιχείρησής σας
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟΥ

Η δημιουργία ενός newsletter ξεκινάει απο τον σχεδιασμό του. Δημιουργούμε το πρότυπο σύμφωνα με τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις, με στόχο την αισθητική, την αμεσότητα και την ευκολία στην ανάγνωση από τον παραλήπτη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-MAIL

Ο κόσμος είναι πιο συγκεντρωμένος στα καθήκοντά του και θα αφοσιωθεί πιο εύκολα στο περιεχόμενο του μηνύματος που θα λάβει. Οργανώνουμε την αποστολή του newsletter την κατάλληλη ώρα ανάλογα με το αντικείμενο της επιχείρήσής σας.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Μετά την αποστολή σας παραδίδουμε αναλυτικά report σχετικά με το αποτέλεσμα της προώθησής σας. Πόσοι άνοιξαν το e-mail, ποιές διευθύνσεις δεν το άνοιξαν, ποιές είναι έγκυρες και ποιές όχι, ώστε η επόμενη αποστολή να είναι ακόμα πιο στοχευμένη.

2.9 δισεκατομμύρια κάτοχοι

Ο αριθμός των χρηστών του διαδικτύου που είναι κάτοχοι ενεργής e-mail διεύθυνσης θα φτάσει το 2019 τα 2.9 δισεκατομμύρια.

ROI 43/1

Για κάθε ένα δολλάριο επένδυσης στο e-mail marketing, επιστρέφονται πίσω στην επιχείρηση 44 δολλάρια, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Campaing Monitor.

105 δισεκατομύρια e-mail

Σχεδόν 105 δισεκατομμύρια e-mail αποστέλλονται καθημερινά. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να φτάσει τα 246 δις πρίν το 2020.

Ενδιαφέρεστε για Newsletter Marketing;
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this